 
 
   
Aftensmad Hovedret Tilbehør. Arbejdstid: 15 minutter. Kogetid: 20 minutter. Let at lave. Lav pris. (4 personer) 
   
# Ingredienser til Boghvederisotto:
200 g boghvede (2,5 dl) 
½ tsk salt 
2 spsk olie 
1 løg 
1 rød peberfrugt 
1 courgette 
peber 
 
* Sådan laves Boghvederisotto:
1. Kom 5 dl vand, salt og boghvede i en gryde og bring det i
kog. 
Lad boghveden koge i 15 minutter, eller til den er mør. 
 
2. Pil og hak løget. 
Skyl peberfrugten og befri den for frøstol og kerner og skær
den i små tern. 
Skær også courgetten i små tern. 
 
3. Svits løget i olien, kom peberfrugt- og
courgetteterninger i og lad det svitse 4-5 minutter, mens der vendes hyppigt. 
 
4. Bland de kogte boghvedegryn i grønsagerne og lad det koge
sammen et par minutter. 
Krydr med peber. 
 
Tips: Server boghvederisotto som hovedret med salat
og brød, gerne også med reven ost. Boghvederisotto kan også serveres til kød
eller fiskeretter. 
Grønsagerne i risottoen kan varieres fx med svampe og
tomater. 
 
Se flere opskrifter
med Boghvede
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------