Logo

Boghvede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boghvede 

 
Boghvedegryn er kerner af boghvedeplanten, Fagopyrum esculentum. Den kom til Europa engang i middelalderen fra Det fjerne østen. Frugterne minder om bog - bøgetræets frugter - som de dog intet har at gøre med.

 
Det er de modne, knækkede boghvedegryn, der bruges til boghvedegrød og andre ret­ter med boghvede. De vinder ved ristning ligesom andre kerner og nødder.
Malet boghvede, boghvedemel, kan også købes. Det bruges blandt andet som del af de russiske pandekager, Blini. Både gryn og mel fås næsten overalt, hvor der handles med kolonialvarer, ellers fås det i helsekostforretninger.


Boghvede

 
Se de bedste opskrifter med Boghvede 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.154 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her