Logo

Hjemmelavede ristede løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hjemmelavede ristede løg

 
Sprøde og stærkt vanedannende. Lav rigeligt. De forsvinder alt for hurtigt.
15 minutter - 4 personer

 
# Ingredienser:
2 løg 
4-6 spsk hvedemel
½-1 dl smagsneutral rapsolie til fritering
½ tsk fint salt
*

 
Tilberedning:
Pil løgene og skær dem i ringe.
Vend løgene i hvedemel.
Drys overskydende mel fra.
Varm olien på en pande og rist løgene – lidt ad gangen - til de er sprøde.
De skal vendes undervejs.
Læg løgene til afdrypning på et stykke fedtsugende papir og drys med salt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her