Logo

Kartofler med saltskorpe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartofler med saltskorpe

 
Opskriften på disse spanske ovnkartofler er en saltet åbenbaring - Du får succes med denne opskrift: Patatas con corteza de sal 😎
Til 2 personer 💖 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning, 40 min.

 
# Ingredienser
120 g salt
500 g små kartofler
1 dl hot chili-sauce
3 strimler syltet peberfrugt
2 spsk hakket persille
 
* Tilberedning
1. 120 g salt opløses i ½ l varmt vand.
500 g små kartofler skrubbes grundigt.
De kommes i en gryde sammen med det saltede vand, bringes i kog og koger uden låg 15-20 min.
Lad dem dryppe af.
De lægges på en bageplade, mens de er våde.
Lad dem straks tørre i den forvarmede ovn ved 200 °C (varmluft 180 °C) ca 12 min, indtil der danner sig en tynd saltskorpe på skrællen.

 
2. 1 dl hot chili-sauce, 3 strimler syltet peberfrugt og 2 spsk hakket persille røres sammen og serveres til kartoflerne.

 
Energi pr. portion: 5 g protein, 0 g fedt, 46 g kulhydrater = 212 kcal (894 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her