 
 
   
I denne sursøde ret steges grønsager med krydderier og
kokosmælk og krydres med lime. Det bliver den bedste kartoffelret du har smagt
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 20 min. 
 
# Ingredienser
4 faste kartofler 
2 spsk vegetabilsk olie 
1 gul peberfrugt, i tern 
1 rød peberfrugt, i tern 
1 gulerod, i tynde stave 
1 courgette, i tynde stave 
2 fed hvidløg, pressede 
1 rød chili, skivet 
1 bundt forårsløg, halverede på langs 
8 spsk kokosmælk 
1 tsk hakket citrongræs 
2 tsk limesaft 
1 lime, fintrevet skal af 
1 spsk hakket, frisk koriander 
 
* Tilberedning
1. Kartoflerne skæres i små tern med en skarp kniv. 
 
2. Bring en stor gryde vand i kog og kog kartoflerne i 5 min.
De afdryppes godt. 
 
3. Varm olien i en wok eller stor pande. 
Olien hvirvles rundt, til den er meget varm. 
 
4. Tilsæt kartofler, peberfrugter, gulerod, courgette,
hvidløg og chili og lynsteg i 2-3 min. 
 
5. Rør forårsløg, kokosmælk, citrongræs og limesaft i wokken
og lynsteg i yderligere 5 min. 
 
6. Tilsæt limeskal og koriander og lynsteg i 1 minut.
Serveres varm. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 138. Sukker 5 g. Proteiner 2 g. Fedt 6 g.
Kulhydrater 20 g. Mættede fedtsyrer 1 g. 
 
 
 


Kokkens tip
Pas på, at kartoflerne ikke koges for længe i trin 2, for så
vil de gå i stykker, når de bliver stegt i wokken. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Grønsager
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.