 
 
   
Dessert Tilbehør. Arbejdstid: 20 min. Afkøling: ca ½ time. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
   
# Ingredienser
til Kirsebær i rødvin
300 g friske kirsebær 
 
Lage:
2 dl rødvin 
85 g sukker (1 dl) 
½ kanelstang 
reven skal af ½ usprøjtet appelsin 
*
Sådan laves Kirsebær i rødvin
1. Kom rødvin, sukker, kanelstang og reven appelsinskal i en
gryde. 
Varm lagen op og kog den ind til det halve for god varme
uden låg. 
 
2. Skyl og tør kirsebærrene imens. 
Udsten dem forsigtigt og læg dem i en skål. 
 
3. Hæld den varme lage over kirsebærrene og lad dem stå, til
lagen er blevet kold. 
 
Tips: Server kirsebær kompotten med iskold cremefraiche
eller med en god vaniljeparfait til. 
Se Flødeis,
luksus. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kirsebær
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------