Logo

Kødboller til suppen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kødboller til suppen


Er du interesseret i lidt »boller på suppen«, og selv om det jo ikke er noget nyt, så bringer vi alligevel de gode, gamle opskrifter her.

Tilberedningstid: 45 min. Fryseegnet

 
# Ingredienser
500 g hakket kalve- og flæskekød
1-2 løg efter smag
salt, peber
75 g (1¼ dl) hvedemel
2 store æg
3-4 dl bouillon eller mælk
evt. persille

 
* Fremgangsmåde
1. Pil løget (løgene) og hak det fint.
Rør det i kødet, der drysses med salt og peber.

 
2. Kom melet i samt æggene, et ad gangen.
Derefter røres væsken i, lidt ad gangen.
Når du har brugt 3 dl, skal farsen stå og hvile et kvarter.

 
3. Rør evt. lidt mere væske i, hvis farsen føles for stiv.

 
4. Sæt en gryde over med 1 liter vand.
Kom 2 tsk salt i og bring det i kog.

 
5. Form bollerne med en teske, der hele tiden skal dyppes i det kogende vand.

 
6. Kog bollerne 3-4 min, ikke for mange ad gangen.
Lad dem dryppe af i en sigte. 


Kødboller til suppen


Server i suppen fx med melboller.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her