
Er du interesseret i lidt »boller på suppen«, og selv om det
jo ikke er noget nyt, så bringer vi alligevel de gode, gamle opskrifter her. 
Tilberedningstid: 45 min. Fryseegnet 
 
# Ingredienser
500 g hakket kalve- og flæskekød 
1-2 løg efter smag 
salt, peber 
75 g (1¼ dl) hvedemel 
2 store æg 
3-4 dl bouillon eller mælk 
evt. persille 
 
* Fremgangsmåde
1. Pil løget (løgene) og hak det fint. 
Rør det i kødet, der drysses med salt og peber. 
 
2. Kom melet i samt æggene, et ad gangen. 
Derefter røres væsken i, lidt ad gangen. 
Når du har brugt 3 dl, skal farsen stå og hvile et kvarter. 
 
3. Rør evt. lidt mere væske i, hvis farsen føles for stiv. 
 
4. Sæt en gryde over med 1 liter vand. 
Kom 2 tsk salt i og bring det i kog. 
 
5. Form bollerne med en teske, der hele tiden skal dyppes i
det kogende vand. 
 
6. Kog bollerne 3-4 min, ikke for mange ad gangen. 
Lad dem dryppe af i en sigte. 

Server i suppen fx med melboller.