 
 
   
Tilbehør. Arbejdstid: 20 min. Kogetid, lage: 10 min. Trækketid: 1 måned. Middelsvær at lave. Lav pris.  
 
 
# Ingredienser
til Moreller, sursøde
1 kg moreller 
Lage:
vineddike 
5 dl hvidvin 
sukker (ca )
10 kryddernelliker 
Syltetøjsglas 
*
Sådan laves Moreller, sursøde
1. Skyl morellerne og tør dem. 
Klip stilkene af, men lad  sidde tilbage. 
Kom morellerne i skoldede glas. 
2. Kog eddike, vin, sukker og nelliker sammen ca 10 min. 
Hæld den kogende lage over morellerne. 
Luk straks glassene. 
3. Lad morellerne trække i lagen 1 måned. 
 
Tips: Lagen kan eventuelt tilsættes
konserveringsmiddel, inden den hældes over morellerne. 
Følg anvisningen på emballagen. 
2 stk. hel kanel kan erstatte kryddernellikerne. 
Morellerne smager godt til stegt kød og vildt, fx Dyrebov, stegt, Dyreterrine eller Fasan, stegt. 
 
Morel - Se Kirsebær.
 
Opskrifter med Kirsebær
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------