Logo

Spinat med rosiner og pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinat med rosiner og pinjekerner 

 

Tilbehør behøver aldrig at blive kedeligt, nür de som her omfatter en bred vifte af ideer og rüvarer fra hele verden.

Kuverter: 4-6

 
# Ingredienser
2 bundter spinat
1 spsk olie
2 spsk rosiner
2 spsk pinjekerner
1 spsk ekstra olie
 
* Tilberedning
1. SkĂŚr 2/3 af stilken af spinatbladene, skyl bladene godt under koldt vand.
LÌg spinaten i en mellemstor gryde og kog den, indtil den er mør.
Afdryp den godt.

 
2. Opvarm olie i en gryde.
TilsĂŚt rosiner og pinjekerner og svits det i 1-2 min, eller indtil pinjekernerne er let gyldne.
Tag det op af gryden og stil det til side.

 
3. TilsĂŚt den ekstra olie i gryden.
TilsĂŚt spinaten og svits den i 2-3 min, indtil den er varm.
Server den drysset med rosiner og pinjekerner.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad pĂĽ 30 min.

 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik pĂĽ den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem lĂŚsere

Din e-mail bliver ikke vist pĂĽ sitet.

Du kan vÌlge Mültid og fü aftensmad, frokost osv. eller Metode og fü grill, gryde, ovn osv. eller BagvÌrk og fü brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mül - der er er meget at vÌlge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og üer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
ForeslĂĽ nyt svar
Effektiv reklame - klik her