 
 
   
Tilbehør. Arbejdstid: 20 min. Ovntid: ca 25 min. Let at lave. Lav pris. Kan tilberedes i mikroovn. 
8 personer. 
 
# Ingredienser
til Spinattimbaler
500 g frisk spinat eller 300 g optøet, helbladet
6 æg 
1½ dl fløde 
friskreven muskatnød 
salt og peber 
Endvidere:
smør til formene 
Portionscocotter a 1½ dl 
*
Sådan laves Spinattimbaler
1. Nip spinaten for grove stilke og fjern evt visne blade. 
Skyl den godt i koldt vand og lad den dryppe af i en sigte. 
 
2. Damp spinaten i en gryde med det vand, der hænger ved. 
Den skal bare falde sammen. 
 
3. Tag spinaten op og hak den med en kniv. 
 
4. Sæt ovnen på 200 °C. Smør formene. 
 
5. Pisk æg og fløde sammen. 
Krydr med friskreven muskatnød, salt og peber og vend
spinaten i. 
 
6. Fordel spinatfyldet i de smurte portionsforme. 
Sæt dem i et halvdybt fad og hæld så meget kogende vand ved,
at det går godt halvt op om formene. 
 
7. Bag ca 25 min. i ovnen, til æggemassen er hævet og fast. 
Server spinattimbalerne i formene, eller vend dem ud på et
fad. 
 
Tips: Godt tilbehør til både kød- og fiskeretter. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Spinat
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------