
   
Det raffinerede ved
denne salat er dressingen: med gedeost og hvid balsamico. Og så er der jo også
de stegte asparges! 
Til 4 personer. Tilberedning:
35 min.
 
# Ingredienser
4 spsk balsamico
bianco
125 g mild gedeost
5 spsk varmt vand
4 spsk olie
salt og peber
500 g hvide asparges
1 spsk olie
1 knsp sukker
250 g spinat til
salat (Købt færdig istandgjort) eller 400 g friske spinatblade
 
* Tilberedning
1. 4 spsk balsamico bianco bringes i kog i en lille
gryde og pureres godt sammen med 125 g mild gedeost,5 spsk varmt vand, 4 spsk olie,
salt og peber. 
Denne dressing stilles
til side. 
2. 500 g hvide asparges skrælles, og de træede
ender brækkes eller skæres af. 
Aspargesene skæres i
kvarte på langs. 
1 spsk olie varmes
op på en slip let-pande, og aspargesene steges ved stærk varme i 2-3 minutter.
Krydres med salt,
peber og en knsp sukker. 
 
3. 250 g spinat til salat eller 400 g friske
spinatblade skylles et øjeblik i koldt vand og slynges tørre. 
Spinaten fordeles på 4 tallerkener. 
Aspargesene lægges
ovenpå, og det hele dryppes med dressingen. 
 
Energi pr. portion:
6 g protein, 22 g fedt, 6 g kulhydrater = 252 kcal (1057 kJ) 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.