Logo

Cannelloni med champignon og skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cannelloni med champignon og skinke 

 

Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: ca. 1 time Kogetid, Cannelloni: ca. 3 min. Gratineringstid: ca. 10 min. Svær at lave. Mellem pris. Fryse-egnet. (4 personer)

 
# Ingredienser til Cannelloni med champignon og skinke:
1 portion Cannelloni
Fyld:
250 g champignon
1 skalotteløg
150 g kogt skinke
3 spsk olie
4 spsk konc. tomatpuré
salt og peber

 
Sauce:
2 tsk smør
2 tsk hvedemel
2 dl bouillon
2 spsk konc. tomatpure
salt og peber

 
Til gratinering:
4 spsk reven parmesanost
1 spsk smør '
*
* Tilberedning Canneloni med champignon og skinke:
1. Tilbered cannellonidejen, se Cannelloni Bolognese.


Fyld: 

2. Skær rodskiven af svampene og skyl dem under rindende, koldt vand.
Tryk dem tørre og hak dem fint.
Pil løget og hak det fint. Hak også skinken og bland den med løget.

 
3. Svits champignoner, løg og skinke i varm olie og lad det stå og snurre uden låg et par minutter.
Tilsæt tomatpuré, salt og friskkværnet peber.
Spæd evt. med lidt vand, hvis fyldet virker for fast.

 
Sauce:
4. Smelt smørret i en kasserolle, det må ikke brune.
Kom hvedemelet i og rør det glat.
Pisk bouillonen i, lidt ad gangen og lad det koge et par minutter.
Tilsæt tomatpuré og smag til med salt og peber.
Anretning:

 
5. Smør et ovnfast fad.
Læg en stribe fyld på hver pastaplade og rul den sammen herom.

 
6. Læg de fyldte Cannelloni, med sammenføjningen nedad, side om side i fadet.
Hæld saucen over.
Drys med reven parmesan og læg nogle smørklatter øverst.

 
7. Sæt fadet i en 200 °C varm ovn i ca. 10 minutter.
Overfladen skal være gylden, ikke brun, så smager osten bittert.

 
Tips: Retten kan laves i god tid. Blot skal den overhældes med saucen lige inden gratineringen.
Cannelloni kan købes færdige, lige til at koge og fylde.
Kan fryses; holdbarhed: 3 måneder.

 
Se alle de bedste opskrifter med Cannelloni
 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.656 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her