Logo

Rejer i pasta og fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejer i pasta og fløde 

 
En lækker ret, der gør madlavning til en let overstået fornøjelse. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 10 min. Tilberedningstid: 15 min. Kuverter: 4

 
# Ingredienser
300 g rå rejer
250 g spaghetti
20 g smør
1 tsk fintrevet citronskal
2 spsk citronsaft
1 spsk friske hakkede purløg
3,1 dl piskefløde
salt og friskkværnet sort peber efter smag

 
* Tilberedning
1. Pil rejerne (lad halen sidde) og fjern tarmen.
Kog spaghettien i en stor gryde med kogende vand, til den er mør.

 
2. Opvarm, mens pastaen koger, smørret i en stor stegepande.
Tilsæt rejerne og svits dem under jævnlig omrøring ved jævn varme i 2 min.
Hæld citronskal, -saft og purløg i og rør det godt ind i rejerne.

 
3. Skru ned for varmen. Hæld fløde i og rør i det i 1 min.
Krydr det efter smag.

 
4. Dryp pastaen af og portionsanret den i skåle.
Overhæld hver portion med sauce. Server det straks.

 
Prøv sammen med:
Hovedret: Benløse fugle med nyt fyld
Dessert: Frugt og honningkage

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her