Logo

Champignonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignonsauce


Den bedste opskrift på en hurtig, nem, cremet og lækker champignonsauce, som smager godt til det meste kød, især rødt kød, og så smager den bare vildt godt!

Beregnet til 4 personer.

 
# Ingredienser
250 g friske champignon
50 g smør

2 spsk hvedemel
3 dl bouillon af terning
1 dl cremefraiche
salt, hvid peber

 
* Tilberedning
1. Skær roden af de friske champignon og skyl dem hurtigt under rindende vand.
Dup dem tørre med køkkenrulle.

 
2. Skær svampene i tykke skiver, der svitses i smør i en kasserolle.
De skal kun have et par minutter og må ikke brune.

Drys melet over og rør kraftigt om.

 
3. Spæd med bouillon og lad saucen koge i 2 min.
Rør cremefraiche i og smag saucen til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (11 stemmer)
Siden er blevet set 3.654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her