Logo

Djævlesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Djævlesauce 

 
Saucen egner sig til grillet kød og til stegte kylling- og kødretter.

Sauce. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 10 min. Let at lave. Mellem pris.

 
# Ingredienser til Djævlesauce:
2 dl tør hvidvin
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk hakket skalotteløg
1 kvist timian
1 laurbærblad
2-3 dl god oksebouillon
1 spsk konc. tomatpuré
friskkværnet peber
evt. salt
*
Sådan laves Djævlesauce:
1. Kom vin, eddike, løg, timian, laurbærblad og peber i en lille gryde.
Lad det koge ind uden låg for god varme, til ca det halve.
Si det og kom det tilbage i gryden.

 
2. Tilsæt bouillon og tomatpuré og lad det hele snurre i ca 5 min.
Smag saucen til med salt.

 
Tips: Saucen kan eventuelt jævnes med en smørbolle af 10 g smør og 1 spsk mel.
Et drys cayennepeber kan forstærke »djævlesmagen«.
Finthakkede cornichons kan også tilsættes.
 

Se alle de bedste opskrifter med Sauce

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her