Logo

Safransauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Safransauce 

 
Sauce. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 10 min. Middelsvær at lave. Høj pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Safransauce
½ g stødt safran
1 tsk salt
(halv)tør hvidvin
bouillon
piskefløde
Endvidere:
koldt smør
*
Sådan laves Safransauce
1. Gnid safranen sammen med lidt fint salt, bedst i en morter.
Kom det sammen med hvidvinen i en gryde og lad blandingen koge uden låg, til der er ca tilbage.

 
2. Tilsæt bouillon og piskefløde og lad saucen koge ind ved svag varme, til den jævner let.
Tag gryden fra varmen.

 
3. Skær det kolde smør i terninger og pisk dem i den varme safransauce.
Saucen må ikke koge, efter at smørret er tilsat.
Server straks.

 
Tips: Brug fiskebouillon til fiskeretter og en lys (hønse)bouillon til kød- og fjerkræretter.

 
Sådan laves Safransauce


Safransauce 
1. Gnid safranen sammen med lidt fint salt, bedst i en morter.


Safransauce 
2. Kom safranen sammen med hvidvinen i en gryde og lad blandingen koge, til der er ca tilbage.


Safransauce 

3. Tilsæt bouillon og piskefløde og lad saucen koge ind ved svag varme, til den jævner let.
Tag gryden fra varmen.


Safransauce 

4. Skær det kolde smør i terninger og pisk dem i den varme sauce.
Saucen må ikke koge, efter at smørret er tilsat.

 

Se alle de bedste opskrifter med Safran

Se alle de bedste opskrifter med Sauce 



Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her