Logo

Spaghetti med rucolasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spaghetti med rucolasauce 

 
Rucolasalaten, med sin fine krydrede smag, er en dejlig urt. Den sælges i bundter eller i potter.
Det smager saftsuseme godt. Retter med pasta hitter netop nu!
Tid: ca 25 min. 4 pers.

 
# Ingredienser
400 g spaghetti
60 g pinjekerner
1 løg
½ bdt. rucolasalat
½ bdt. basilikum
½ dl bouillon (vand + terning)
2 dl yoghurt naturel
1 tsk salt
¼ tsk peber

 
* Fremgangsmåde
1. Kog spaghettien efter pakkens anvisninger.

 
2. Rist pinjekernerne på en tør stegepande.
Hak derefter halvdelen af dem.

 
3. Pil og hak løget.

 
4. Purér rucolasalat, basilikum og bouillon med mixerstav eller i foodprocessoren.

 
5. Rør yoghurt, det hakkede løg og de hakkede pinjekerner i.
Smag saucen til med salt og peber.

 
6. Server pastaen blandet med rucolasaucen.
Drys resten af pinjekernerne over.

 
Tips: Denne lækre sauce kan naturligvis også bruges til andre typer pasta.

 

Se alle de bedste opskrifter med Pasta  eller Grønsager

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her