Logo

Bladselleri med flødeostefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bladselleri med flødeostefyld 

 
Læg en portion dressing på bladselleristilkene og top med agurk, sardelfilet og flødeost. En meget flot anretning til en forret, en buffet, natmad eller blot til 1 person
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 portion: kan udvides til flere.

 
# Ingredienser
1 mellemstor bladselleri

 
Til fyldet:
50 g flødeost
2 spsk cremefraiche
½ syltet agurk
½ løg
1-2 dråber citronsaft
1-2 dråber engelsk sauce
salt og peber
3 kviste purløg
1-2 sardelfilet

 
* Tilberedning
Rør flødeost og cremefraiche til en glat masse.
Hak den syltede agurk og løget meget fint og rør det i ostemassen sammen med citronsaft og engelsk sauce.
Krydr med salt og peber.
Klip purløget fint og bland det i.
Fordel fyldet i bladselleristænglerne og pynt med sardelfileterne.

 
Se også:
Bladselleri med skinkefyld
Bladselleri med leverpølsefyld
Bladselleri med Roquefortfyld

 

Se de bedste opskrifter med Mad til 1

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller Børnekokke.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.331 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her