Logo

Rødtunge og tapenade på toast - bedst på Kogebog.dk 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødtunge og tapenade på toast - bedst på Kogebog.dk 💘 

 
Tapenade, en enkel puré fra Provence, laves ved at purere sorte oliven, ansjoser, kapers, olie og citronsaft.
Forberedelsestid 10 min + 15 min marinering. Tilberedning 10 min. Portionen giver 16 stk.

 
# Ingredienser
2 fileter af rødtunge, ca. 170 g
1 fed hvidløg
2 spsk olie
4 skiver sandwichbrød, uden skorpe
75 g tapenade
16 røde peberkorn
16 kviste frisk dild
små citronbåde, til pynt

 
* Tilberedning
1. Ovnen forvarmes til 220 °C.
Skær hver filet i 8 stykker.
Læg hvidløgsfeddet ned i olivenolien og lad fisken marinere heri,
gerne 15 min eller mere.

 
2. Rist brødet og smør det med et tyndt lag tapenade.
Hvert stykke skæres i fire trekanter, som lægges på en bageplade.
Fordel den marinerede fisk på trekanterne og bag dem i ovnen i 2-3 min,
til fisken er fast og hvid.

 
3. Tag brødene ud af ovnen og stil dem over på en serveringsbakke.
Læg en lille smule tapenade på hver trekant.
Sæt forsigtigt et rødt peberkorn på hvert brød.
Pynt med en dildkvist og et lille stykke citron.

 
Se alle de bedste opskrifter på Tapas/små retter

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her