Logo

Brød uden hævning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brød uden hævning

 
Opskrift på nemme og hurtige boller, der ikke skal hæve. Dejen laves med bagepulver, den er nem at håndtere, og de bages straks.
1 brød. Tilberedningstid: ca 1 time

 
# Ingredienser
350 g (ca 6 dl) hvedemel
4 tsk bagepulver

1 tsk salt
85 g (1 dl) melis
100 g rosiner
2 æg

1½ dl mælk
4 spsk mørk sirup
50 g smør

 
* Tilberedning
1. Smør en lille brødform.

 
2. Sigt mel, bagepulver, salt og sukker ned i en stor skål.
Bland rosinerne i.

 
3. Pisk æggene sammen, tilsæt mælk og sirup samt det smeltede smør og rør det i melet.

 
4. Når dejen er jævn, hældes den i formen og bages ved 200 °C i ca 45 min.
Laver du boller af dejen er bagetiden 20 min.

 
5. Vend brødet ud på en bagerist, så det kan køle.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Takeaway
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her