Logo

Focaccia med chorizo og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Focaccia med chorizo og ost


 

Nyd de små, tykke italienske brød som tilbehør eller til frokost, eller skær dem i små stykker, og server som en eftermiddagssnack. Du kan variere toppingen med, hvad du har i køleskabet, fx pesto og oliven.

4 personer. Er I kun to Focaccia med chorizo og ost, så halver opskriften.

Arbejdstid: 20 min. Hævetid: 1½ time. Bagetid: 20 min. Fryseegnet.

 

# Ingredienser til focaccia med chorizo og ost:

Dej:

25 g gær

¼ liter vand

3 spsk olie

150 g durummel

250 g italiensk hvedemel

1 tsk salt

¼ tsk sukker

2 spsk olie

 

Fyld:

2 dl pizzasauce

150 g italiensk mozzarella

100 g chorizo eller anden krydret pølse

evt. lidt soltørrede tomater i olie

*

 

Sådan laver du focaccia med chorizo og ost:

Rør gæren ud i lunkent vand, og tilsæt olie, mel, salt og sukker.

Ælt dejen grundigt igennem, og lad den hæve tildækket 1 time.

 

Ælt dejen igennem, og del den i 4 stykker.

Form dem til runde eller ovale, flade brød, og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Lad dem hæve tildækket i 30 min.

 

Smør pizzasauce på brødene, og fordel tynde skiver mozzarella og chorizo og evt. lidt fintsnittede soltørrede tomater ovenpå.

Bag brødene ved 225 °C i 15-20 min.

---

 

Se flere brød og boller her

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her