Logo

Agurk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Agurk

 
Agurken, Cucumis, er af græskarfamilie. Den stammer fra Indien og hører altså hjemme under varmere himmelstrøg. Den dyrkes dog herhjemme, både på friland og i drivhus, privat og industrielt.
De tre mest typiske er salatagurken, der er 20-25 cm lang, drueagurken, der er 5-14 cm lang, og endelig asieagurken, der er den største af dem. Den kan veje op til flere kilo, men en god vægt er 1-1,5 kilo. Asien skal være smukt grøn.

 
Danske salatagurker fås fra marts til november (frilandsdyrket i de varme sommermåneder), men importeres den øvrige del af året. Drueagurk og asie agurk fås fra august til september/oktober.
Friske agurker skal opbevares frostfrit.

 
Se de bedste opskrifter med Agurk 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Oksekoed
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?Effektiv reklame - klik her