Logo

Arrak

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arrak 

 
Arrak er det arabiske ord for saft. »Saften« er i dette tilfælde et palmesaft-destillat, der hovedsagelig fremstilles på Java, i Sri Lanka og i Mellemøsten. En ringere arrak fremstilles på ris, og i Mellemøsten kommer man også ud for arrak fremstillet på rosiner og dadler.

 
Arrak holder i sin oprindelige form 60%, men alkoholprocenten reduceres til 40, før den distribueres på det europæiske marked. Arrak er gullig, smagen bittersød og duften stærk. Den bruges blandt andet i likører og punch, og endelig findes der dem, der drikker den ren - stærkt afkølet.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Oksekoed
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her