Logo

Arrowroot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arrowroot 

 
Arrowroot er en stivelse, der udvindes af forskellige tropiske planters rødder, fx salep, maranda og batan. Det består så at sige af ren stivelse i et hvidt pulver og forhandles ud over i helsekostforretninger hos købmænd og supermarkeder med stort sortiment. Det bruges til at jævne supper og saucer med og giver en blød og fin konsistens. Det skal, som Maizenamel, der kan erstatte det, blot udrøres med lidt kold væske, før det piskes i emnet, og koge med et par minutter.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Oksekoed
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her