Logo

Bruskhat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bruskhat

 

Bruskhatten hedder egentlig elledans-bruskhat, formodentlig inspireret af den flotte heksering, den danner på små og store plæner. Hatten er gyldenbleg med opsvulmet midte, så den også ligner en hat. Lamellerne er næsten hvide, stokken tynd og ofte sej. Nyplukkede bruskhatte har en ret markant smag. Det er kun hatten, der er værd at spise. Ses hyppigst i juli.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her