Logo

Får

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Får 

 
Et får er et udvokset hunlam. Dets kulinariske løbebane starter i 3-4 måneders alderen, som spædlam, herefter bliver det et gimmerlam, dvs. et lam, der aldrig har læmmet, og endelig et får. Et får må helst ikke blive mere end 1½ år gammelt, så sætter det sine kulinariske kvaliteter over styr.
Hannen kaldes et spædlam de første 3-4 måneder og senere vædderlam og udvokset er det en vædder.
Se også Bede
Fåremælken bruges til ostefremstilling. Se Fåremælksost.
 

Se de bedste opskrifter med Fårekød

 
Se flere opskrifter med Lammekød
 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her