Logo

Gåsefedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gåsefedt 

 
Arbejdstid: 30 min. Let at lave. Lav pris.   

 
# Ingredienser til Gåsefedt:
400 g flomme og andet fedt fra gås
200 g ukrydret svinefedt
1 stort løg
*
Sådan laves Gåsefedt:
1. Skær gåsefedtet i mindre stykker og smelt det ved ret svag varme i en gryde.
Det må ikke tage farve.

 
2. Pil løget, skær det i skiver og kom det i gryden.
Sæt varmen op, og lad løget tage farve.
Kom svinefedtet i og lad det smelte helt sammen.

 
3. Tag løgringene op med en hulske og lad dem dryppe af.
Hæld fedtet i en skål og lad det stivne.

 
4. Læg lidt af de stegte løgringe oven på.
Opbevar fedtet i køleskab. Det holder i 2-3 måneder.

 
Tips: Lad evt. et par timiankviste og et halvt æble skåret i smalle både stege med.
Tag timiankvistene og æblestykkerne op, men der må gerne være timianblade i. Gåsefedt bliver hurtigt blødt/flydende i stuetemperatur. Opbevar det altid koldt til sidste øjeblik.

 
Se flere opskrifter med Gås

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her