Logo

Glaskål - knudekål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Glaskål - knudekål

 
Glaskål hedder også knudekål, selvom den ikke ligner et kålhoved. Den ligner snarere en kålrabi, og glaskålen har da også før i tiden heddet glaskålrabi. Den danner en overjordisk, oval knold (en opsvulmet stængel) med blade, der efterlader ar. Farven er sartgrøn, af og til sartlilla. Skallen er tyk, og svindet derfor ret stort.

 
Gammel glaskål kan være træet, så man bør bruge den i det tidlige efterår, hvor den er ung, fast og saftspændt. C-vitamin og kulhydrater gjorde den uundværlig i gamle dage, hvor efterårs- og vintergryderne altid indeholdt den mættende (ofte nedkulede) grønsag. Glaskål er, efter årtiers pause, atter i almindelig handel.

 
Se de bedste opskrifter med Glaskål
 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her