Logo

Havarti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havarti 

 
Havarti er en komælksost, en halvfast skæreost. Den fås med 10%, med 30, 45, 50 og 60% fedtindhold (flødehavarti). Skorpen er tynd og let fedtet, af og til er den også paraffineret. Farven er flødegul, hullerne mange og regelmæssige »riskorn«. Havarti hed, før reglen om indførelsen af danske ostenavne i 1951, tilsitter, med forbillede i osten fra Tilsit i 0stpreussen.
Havarti fremstilles både cylindrisk (de små) og i brødform. Og i størrelser fra 200 g til 5 kilo.
Der fås også en skorpefri

 
Havarti i plasticfolie. Smagen er mildt syrlig og osten kan være tilsat kommen.
Velegnet i varme osteretter, som pålæg og efter måltidet.

 
Se de bedste opskrifter med Ost

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her