Logo

Havregryn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havregryn 

 
Havregryn fremstilles af kornsorten havre, der er befriet for avner og delvis afskallet. Herhjemme fremstilles og sælges så at sige kun valsede gryn, det vil sige gryn, der har undergået en nænsom varmebehandling og er kørt gennem en valse.


Havregryn 


Herved forkortes kogetiden betragteligt. Havregryn fås i to versioner, groftvalset og fintvalset. De sidste har kortest kogetid, så man skal passe på, at de ikke koger for meget ud. Få min. er nok.

 
Havregryn indgår i diverse morgenmadsprodukter, i kager og slik. Det tilsættes calciumfosfat for at neutralisere indholdet af fytin, der vanskeliggør kalkoptagelse i kroppen.
Havregryn forhandles i pakker og i løs vægt. Det er næringsrig og velegnet diætkost for svage maver. Opbevar havregryn svalt og ikke for længe. De er fedtholdige og harskner.

 
Se de bedste opskrifter med Havregryn
 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her