Logo

Rosenkål - Brassica oleracea gemmifera

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosenkål - Brassica oleracea gemmifera 


Rosenkål - Brassica oleracea gemmifera

 
Rosenkål er en dyrket kål, der vokser på højt opstammede stammer, med langstilkede blade, i hvis bladhjørner dannes valnøddesmå, kugleformede kålhoveder. I modsætning til almindelige kålsorter, der kan have tusinde år eller mere bag sig, er rosenkålen et relativt nyt fænomen i kålverdenen, kun et par hundrede år gammelt. Belgierne tillægges dette skud på kålstammen, hvorfor rosenkål også kaldes brysselkål (Chou de Bruxelles).
Det er en C-vitaminrig grønsag, der kan bruges både rå, dampet eller kogt.
Rosenkål tåler frysning. De skal pilles rene, men ikke blancheres. Holdbarhed: 1 år.

 

Se de bedste opskrifter med Rosenkål

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Drikke
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her