Logo

Avocadosuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Avocadosuppe

 
Det behøver ikke at være spor besværligt at have sommergæster. Giv dem en kold suppe eller måske noget fra »salatbaren« til forret
Til 6 personer. Tilberedningstid: 15 min. Køletid: 1 time. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
3 store modne avocado
1 citron

1¼ l hønsebouillon (af terning)
1 dl piskefløde
karse

salt, peber fra kværn

 
* Fremgangsmåde
1. Del avocadoerne på langs og fjern stenene.
Tag frugtkødet ud med en ske og hæld saften af en halv citron over.
Gnid frugtkødet gennem en sigte eller mos det i en blender sammen med lidt af bouillonen og karse.

 
2. Pisk pureen med resten af bouillonen og fløden.
Smag til med salt, peber og citronsaft.

 
3. Lad suppen stå tildækket i køleskabet i 1 time.
Serveres evt. med en isterning i og pyntet med lidt avocadotern og en »citronbåd«.
Ristet brød eller flutes gives til.

 
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se opskrifter på sommermad HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her