 
 
En cremet blomkålssuppe gør godt på den kølige dage. Server
din blomkålssuppe med skøn topping og et godt brød - du finder opskriften HER...
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 45 min. 
 
# Ingredienser
1 lille
blomkålshoved 
1 portion béchamel
sauce (se opskrift) 
5 dl lys bouillon,
evt. af terning 
1 dl piskefløde 
salt, hvid peber 
 
* Fremgangsmåde
1. Gør blomkålen i
stand og pluk den i små buketter (gem nogle ganske små til pynt). 
 
2. Kom béchamel
saucen i en gryde og kog blomkålen i den, til grønsagen er mør. 
 
3. Spæd med den lyse
bouillon og passér suppen gennem en sigte. 
4. Hæld den tilbage
i gryden og varm den op. 
Lige før serveringen
legeres med piskefløden og suppen smages til. 
De små rå
blomkålsbuketter lægges i.