Logo

Champignon-carpaccio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignon-carpaccio 

 
Magert, elegant og lækkert - det bliver garanteret oplevelsen af denne friske champignonret.
Server den som en stilfuld forret eller til en let frokost.
Tid: ca 15 min. 4 pers.
 
# Ingredienser
500 g store champignon
1 bdt. bredbladet persille
½ tsk salt
½ tsk sort peber
½ dl olie
1 citron

 
* Fremgangsmåde
1: Skyl champignonerne og skær dem i tynde skiver. Fordel dem på 4 asietter.

 
2. Skær persillen i fine strimler og drys den over.

 
3. Drys med salt og sort peber.
Dryp olien over champignonerne.

 
4. Pres den halve citron og dryp saften over svampene.
Skær den anden halve citron i både og pynt hver tallerken med et stykke citron.

 
5. Server straks med Brydebrød.

 
Tips: Vil du have lidt stærkere smag hakker du 1-2 fed hvidløg og drysser over.

 

Se alle de bedste opskrifter med Små retter

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her