Logo

Montpellier Porcini-svampe à la Huguenot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Montpellier Porcini-svampe à la Huguenot 


Efteråret byder på regn og svampe! Perfekt lejlighed til at spotte retter fra Montpellier tilberedt med kantarel og porcini-svampe fra regionens dybe skov. De, der sætter pris på vildt, eller stege, vil blive meget glade.

 
Porcini svampe à la Huguenot er en ret med oprindelse i Montpellier. Vælg de mindste porcini-svampe; dem der ligner mest champagnepropper, de er bedst.

 
Kantarel og porcini svampe ristes let i en gryde med lidt smør (fx Montpellier smør) og serveres som en tilbehør til dine foretrukne milde vildtretter: agerhøns, fasaner, kaniner.

 
INFO: Hugenotterne er en etno-religiøs gruppe, der var medlemmer af den protestantiske reformerede kirke i Frankrig i det 16. og 17. århundrede og under massevandringen for dem, der flygtede ud af Frankrig eller opholdt sig i Cévennes.

 
Montpellier er en by i det sydlige Frankrig. Den er præfektur i departementet Hérault. Indtil strukturreformen i 2016 var byen også præfektur i regionen Languedoc-Roussillon, der nu er en del af Occitanie. Byen er Frankrigs 8. største by målt på indbyggertal. 

Se opskrifter fra Montpellier

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad bruger du mest mobiltelefonen til?

Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her