Logo

Jordbærispinde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Jordbærispinde

 
Enkle ispinde med smag af sol og sommer. Brug de mest modne jordbær, du kan finde, så smager ispindene bedst.

 
# Ingredienser

400 g frisk jordbær

2 tsk sukker eller honning, efter smag

revet citronskal

isforme + ispinde
*

 
Sådan gør du
1. Blend jordbærrene med en stavblender, til massen er ensartet.
2. Smag til med sukker og citronskal.
3. Fordel blandingen i ispindeforme.
4. Frys ispindene i min. 4 timer, til de er dybfrosne.

 
Tips: Smag isblandingen til med koncentreret hyldeblomstsaft i stedet for citronskal og sukker.

 
Se flere dejlige opskrifter med is HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her