Logo

Boller i selleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boller i selleri

 
Bladsellerien giver lidt kulør og smag til den lyse sauce og de milde kødboller. Retten er et kæmpe hit  Vores opskrift er nem og giver en dejlig smagfuld ret Boller i selleri
4 personer. Koge-/stegetid: ca 30 min.

 
# Ingredienser
400 g hakket kalv og flæsk
2 tsk salt
peber

evt. muskatnød (stødt)
1 spsk løg (fint revet)
4 spsk hvedemel

2 æg
letsaltet vand (til kogning)


½-1 bladselleri
lidt smør
4 spsk hvedemel
1 dl mælk (eller fløde)
3 dl kogevand (fra bollerne)
Tilbehør: ris med persilledrys

 
* Tilberedning
1. Rør kødet sejt med salt, peber og evt. muskat.
Rør løg, mel og æg i farsen, og form den til boller.

 
2. Kog bollerne i saltet vand, og hold dem varme i kogevandet.

 
3. Gør bladsellerien i stand, skær i mindre stykker, og sauter den let i smør.
Drys melet over, og rør det godt sammen, evt. med mere smør.
Tilsæt mælk, samt ca 3 dl af den væske, bollerne er kogt i.

Rør jævnligt, mens saucen små koger i 5 min.

 
4. Tilsæt bollerne, varm retten igennem og smag til med salt og peber.

 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her