Logo

Hakkebøffer med bløde løg - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakkebøffer med bløde løg - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
Hakkebøf med bløde løg er en traditionel gammel dansk ret. Den spises med kogte kartofler og stegesky. Tilbehøret kan være rødbeder og grønsager.
4 personer

 
# Ingredienser
500 g hakket oksekød
salt og peber
4 løg
Smør/margarine eller olie
3 dl bouillon

 
* Tilberedning
Form kødet til 4 bøffer der er 2½ cm tykke og godt hakket sammen.
Drys salt og peber på.
Skær løgene i tynde skiver og steg dem til de er bløde og gyldne.
Tag løgene af panden og hold dem varme.

 
Brun bøfferne 1 minut på hver side i varmt fedtstof.
Skru ned for varmen og steg videre i 4-5 min på hver side,
til de er gennemstegte.
Tag bøfferne af panden og hold dem varme.

 
Hæld bouillon på panden, og lad den koge lidt ind.
Smag til med salt og peber.

 
Server bøfferne med de bløde løg over sammen med skyen, kogte
kartofler, rødbeder og grønsager.

 
Tips: Stegeskyen kan jævnes med majsmel og tilsættes kulør.

 
Se alle de bedste opskrifter med Hakket oksekød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her