Logo

Karbonader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karbonader 

 
Dejlige karbonader serveret med letkogte grønsager og persilledrys. Navnet "karbonader" stammer fra det italienske ord "carbonata" som betyder kul.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Stegetid: 10 min. Fryseegnet rå

 

 
# Ingredienser:
600 g hakket flæskesmåkød el. kalvekød
salt, peber
hvedemel
75-100 g smør el. margarine

 
* Tilberedning:
1. Rør kødet med salt og peber.
Del kødet i 6-8 dele og form hver del til en rund karbonade.
Vend karbonaderne i mel.

 
2. Smelt fedtstoffet gyldent og steg karbonaderne heri ca. 10 min.
Vend karbonaderne, når halvdelen af stegetiden er gået.

 
3. Server karbonaderne med kogte kartofler og smeltet smør, eller
kogte eller stuvede grønsager.

 

Se alle de bedste opskrifter med Hakket kød
Læs om Forskellen på krebinetter og karbonader

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her