 
 
   
Lækkeri Jul Slik. Arbejdstid: 30 min. Let at lave. Høj pris. 
 
 
# Ingredienser
til Daddelkonfekt:
400 g tørrede dadler
Hvid chokolade: 
50 g hvid chokolade 
75 g pistaciemasse 
10
pistacienøddekerner 
 
Nougat:
50 g marcipan 
50 g blød nougat 
10 valnøddekerner 
 
Mandler: 
20-25 mandler 
evt. 50 g ren mørk
chokolade 
*
Sådan laves Daddelkonfekt:
1. Læg et snit langs
dadlens ene side, og pil forsigtigt stenen ud. 
Del dadlerne i 3
lige store portioner. 
 
Dadler med hvid
chokolade:
2. Smelt den hvide
chokolade over vandbad. 
Tril pistaciemassen
til små pølser og anbring dem i hver daddel på stenens plads. 
Så rigeligt, at
dadlen gaber. 
 
3. Vend de fyldte
dadler i den smeltede chokolade. 
Stil dem til tørre
på et stykke pergamentpapir. 
Drys med hakket
pistacienød. 
 
Dadler med nougat: 
2. Del marcipan og
nougat i små stykker og læg et stykke af hvert på stenens plads.
Klem en halv eller
en kvart valnød i åbningen. 
 
Dadler med mandler: 
2. Skold og smut
mandlerne. 
Læg en mandel på
stenens plads. 
Vend evt. dadlerne i
mørk chokolade smeltet over vandbad. 
 
Tips: Opbevar konfekten koldt i en dåse eller glas
med låg. 
Den hvide chokolade
kan erstattes med almindelig ren mørk chokolade. 
Holdbarhed: ca 1 uge
i køleskab.
 
Se alle de bedste opskrifter med Daddel
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO
ooo -----------