Logo

Makrel på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Makrel på grill

 
Fede fisk som laks, makrel, sild, ørred og forel er bedst egnet til grillstegning. Magre fisk kan også grillsteges, men de bør altid pakkes i folie med et par smørklatter og evt. krydderurter.
Tænd grillen i god tid og begynd ikke at grillstege før der er dannet et fint glødelag, det tager ca 20 min. Små fisk steges i nærheden af glødelaget mens større fisk steges 15-20 cm fra glødelaget.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 15 min. Grilltid: 12-15 min. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
4 små portionsmakreller
1-2 citroner

1 bdt dild
salt
olie til pensling

 
* Tilberedning
1. Rens og skyl makrellerne.
Fyld fisken med tynde citronskiver samt dildkviste.
Luk sammen med kødnåle.

 
2. Grill ca 10 cm fra glødelag og pensl med olie. 
Grillsteg 12-15 min. Drys med salt.
Serveres med citronbåde, brød eller kartoffelsalat med agurk og tomat.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 9.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her