Logo

Fennikelremoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fennikelremoulade

 
Giv din hotdog et twist med en dejlig fennikelremoulade.
45 min - Tilbehør til 8 hotdogs

 
# Ingredienser til fennikelremoulade:
1 fennikel
2 spsk mayonnaise
1 dl cremefraiche
1 tsk dijonsennep
1 tsk stødt karry
1 spsk citronsaft
salt og peber
50 g syltede agurker
1 spsk kapers (evt)
*

 
Sådan laver du fennikelremoulade:
Fjern de yderste blade og stokke fra fenniklen.
Skær fennikel i papirtynde skiver enten på en mandolin eller med en meget skarp kniv.
Læg den skiveskårede fennikel i koldt vand i ca. 30 minutter.
Rør mayonnaise med cremefraiche, dijonsennep og karry og smag til med salt, peber og citronsaft.
Skær syltede agurker i små tern.
Vrid fenniklen fri for vand og tør i et viskestykke.
Vend fennikel, syltede agurker og kapers i dressingen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Drikke
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her