 
 
Rester af kylling egner sig godt som fyld i salater. Denne
sprøde salat er perfekt at servere sammen med helstegt kylling eller som
tilbehør på buffeten.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 15 min. 
 
# Ingredienser
Salatdressing: 
2 dl cremefraiche 
1 dl kefir 
1-2 tsk karry 
1 stor citron 
salt, peber fra
kværn 
1 fed hvidløg 
 
Til salaten: 
2 syrlige æbler 
150 g friske
champignon
½ stegt kylling 
2 stilke blegselleri
2 skiver kogt skinke 
½ iceberg salat 
 
* Tilberedning
1. Rør cremefraiche
med kefir og karry. 
Tilsæt 1 spsk
citronsaft, salt og peber samt et presset hvidløgsfed. 
Rør det godt sammen.
Stil skålen tildækket i køleskabet. 
2. Pres resten af
citronsaften ned i en salatskål. 
Skræl æblerne, fjern
kernehuset og skær frugten i meget tynde både, der vendes i citronsaften. 
 
3. Rens de friske
champignon og skær dem i skiver. 
Fjern skind og ben
fra kyllingen og skær kødet i mundbidder. 
 
4. Skyl
blegsellerien og skær den i tynde skiver. 
Skær skinken i
strimler. Snit salaten fint. 
Kom alle
ingredienserne ned i salatskålen og bland det hele godt. 
 
5. Hæld salatsaucen
over salaten og vend den, til alt er vædet med dressingen - eller server den
til i en skål, så hver især kan komme dressing på efter ønske. 
 
6. Denne salat er
velegnet som frokostret eller på en buffet. 
Giv små hjemmebagte
boller eller lune flutes til. 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, 
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.
Se alle opskrifter med salat HER