 
 
Frugtsuppe serveres kold eller varm, sammen med is eller
piskefløde. Du kan vælge mellem smagen af en slags tørrede frugter eller lave
din helt egen blanding.
Til 4-5 personer. Udblødningstid: 6-12 timer.
Tilberedningstid: 10 min. Kogetid: 15-20 min. 
 
# Ingredienser
200 g tørret frugt,
en slags eller blandet 
1½ liter vand 
melis efter smag 
2 spsk kartoffelmel 
kammerjunkere eller ristede brødterninger 
 
* Fremgangsmåde
1. Klip frugten i
tynde strimler, der sættes i blød i koldt vand natten over. 
 
2. Næste dag koges
frugten mør i udblødningsvandet. 
Smag den til med
sukker. 
 
3. Jævn suppen med
kartoffelmel, der er udrørt i koldt vand. 
 
4. Suppen serveres
varm eller kold med kammerjunkere eller ristede brødterninger. 
Til kold suppe kan
man også give flødeskum. 
 
INFO: Udvalget af
tørret frugt er meget stort i fx et supermarked.