Logo

Rose apple

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rose apple 

 
Rose apple, Syzygium jambus, er af myrteslægt, og en sjældent set frugt i dansk handel. Den ligner en blanding af en blomme og et æble, og skallen bøjer sammen i flige foroven.
Farven er gulgrøn med rosarødt islæt. Kødet er ikke særlig saftigt, men det har en udpræget duft af roser, deraf navnet. Kødet spises frisk eller bruges som del af marmelade. Rose Apple stammer fra Malaysia, men dyrkes nu andre steder, mest i Thailand og Indonesien. Sæsonen er vintermånederne, november-april.

 
Dens nære slægtning, Water Rose, Syzygium aqua, har betydelig saftigere kød under en tæt rød skal.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her