 
 
   
Her får du isdessert i flere spændende udgaver. Fx mango med
appelsin, med lime, med abrikos, med ingefær eller mangosorbet med yoghurt. Det
er bare godt
Forberedelse: 10 min. 
Tilberedning: 5 min.  4 personer 
 
# Ingredienser
50 g rørsukker
500 g mango
2 dl appelsinsaft 
 
* Tilberedning
Smelt sukkeret i ½ dl vand i en gryde for lav varme. 
Bring det i kog, tag gryden fra varmen, og køl siruppen af. 
 
Skyl, skræl og udsten mangoerne. 
Kør dem jævne og ensartede med appelsinsaft i en blender 
eller foodprocessor. Tilsæt den afkølede sirup. 
Køl af 1 time i køleskab. 
Kør blandingen i en ismaskine ifølge brugsanvisningen. 
 
Mango-limesorbet
Opvarm 2½ dl vand og 250 g sukker. Køl af.
Hæld det i 600 g mangohakket i blender eller foodprocessor.
Tilsæt 4 tsk lime og 1½ dl appelsinsaft samt 1 stiftpisket
æggehvide.
Køl af og frys. Pynt med limeskal.
 
Mango-abrikossorbet med citrus
Kør 1 mango og 10 abrikoser i en foodprocessor.
Tilsæt 125 g sukker, 2 spsk appelsinsaft, 2 spsk citronsaft,
½ tsk vaniljeekstrakt og 2 stiftpiskede æggehvider.
Frys det.
 
Mango-ingefærsorbet
Kør 2 udskårne mangoer med 2 tsk friskrevet ingefær og 
2 spsk sukker i en foodprocessor.
Tilsæt 1 stiftpisket æggehvide. Frys det.
 
Mangosorbet med yoghurt
Kør 3 udskårne mangoer med 100 g sukker, saft af 1 lime og 
1 bæger yoghurt naturel i foodprocessor. Frys det.
 
Se alle de bedste opskrifter med  Dessert  Is og sorbet  Frugt og bær  Mango  
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------