 
 
   
Her får du isdessert i flere spændende udgaver. Fx Melon-appelsinsorbet, Mango-ingefærsorbet, Gulerod-mandelsorbet, Vandmelon-basilikumsorbet,
Solbærsorbet.
Forberedelse: 10 min. 
Tilberedning: 3 min.  4 personer. 
 
# Ingredienser
200 g melis
1 hel stjerneanis
3 usprøjtede appelsiner
2 cantaloupe-meloner (750 g frugtkød) 
100 g friske hindbær, til pynt 
 
* Tilberedning
Smelt sukkeret i en gryde med 2 dl vand for lav varme. 
Tilsæt stjerneanis, og bring i kog. Tag det af varmen, og
køl af. 
 
Skær 4 skiver appelsin, og sæt til side. Pres appelsinerne. 
Skræl og udkern melonerne. 
Kør frugten med appelsinsaft og afkølet sirup i en blender
eller 
foodprocessor. 
Kør blandingen i en ismaskine ifølge brugsanvisningen. 
Pynt med hindbær og appelsinskiverne. 
 
Mango-ingefærsorbet
Udskift cantaloupe med mango og 
stjerneanis med 2 spsk stødt ingefær.
 
Gulerod-mandelsorbet
Udskift cantaloupe med kogte gulerødder og 
stjerneanis med 2 tsk bittermandelessens.
 
Vandmelon-basilikumsorbet
Udskift cantaloupe med vandmelon og 
stjerneanis med nippet basilikum.
 
Solbærsorbet.
Udskift cantaloupe med 500 g solbær, stjerneanis 
med mynteblade og appelsinsaft med 2 dl Sauternes
dessertvin
 
Se alle de bedste opskrifter med  Dessert  Is og sorbet  Frugt og bær 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------