 
 
   
Syltning Syltetøj. Arbejdstid: 20 min. Kogetid, lage: 15 min. Kogetid, mirabeller: 5 min. Skal trække: 3-4 timer. Let at lave. Lav pris. 
   
# Ingredienser
til Mirabeller, syltede
1 kg mirabeller 
Lage:
vand 
sukker (ca )
konserveringsvæske / Atamon
Sylteglas 
*
Sådan laves Mirabeller, syltede
1. Skyl mirabellerne og se efter, at de er fejlfri. 
Prik dem med en gaffel. 
 
Lage:
2. Bland vand og sukker i en gryde og lad det koge småt i 5 min.
 
3. Læg mirabellerne i sukkerlagen og lad dem koge småt under
låg i 5 min. 
 
4. Tag gryden fra varmen og lad mirabellerne trække i lagen
3-4 timer. 
 
5. Tag mirabellerne op med en hulske og læg dem i rene glas.
 
6. Kog lagen ind til det halve uden låg, ca 10 min. 
Tag gryden fra varmen og tilsæt konserveringsvæske / Atamon efter
anvisningen på emballagen. 
Hæld den koghede lage over mirabellerne og luk straks glassene.
 
Tips: Mirabellerne kan tilsættes madeira, se Blommer i madeira. 
Mirabellerne kan udstenes inden kogningen, men det gør dem
sartere og mindre markante i smagen. 
Udstenede syltede mirabeller er velegnede til tærter og
lagkager. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Mirabelle
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------