Logo

Belgisk Gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Belgisk Gryde

 
Belgisk gryde er en suppelignende gryderet med fint afstemte ingredienser. God gryde til hele året - Ingredienserne til denne gryderet kan fås hele året. Prøv den; måske bliver det familiens yndlingsret.
Til 6 personer. Tilberedningstid: ca 1 time og 45 min. Fryseegnet.

 
# Ingredienser
1-1½ kg sprængt oksekød
2 løg

5 gulerødder
½ rodselleri

1 rød peberfrugt
2 kopper kogte ris
250 g frosne ærter
1 bdt purløg

 
* Fremgangsmåde
1. Bring kødet i kog med 2 liter vand. Skum.
Lad det koge ca 1 time.

 
2. Rens grønsagerne og skær dem i skiver og terninger.
Lad dem koge med efter 45 min.

 
3. Når kødet er mørt, tages det op og skæres i terninger.
Læg det tilbage i gryden sammen med de kogte ris og ærterne.
Lad det snurre i 5 min.

 
4. Smag retten til og klip purløg over.
Server ristet fuldkornsbrød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?



Effektiv reklame - klik her