Logo

Brøndkarsepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brøndkarsepuré 


Tilbehør. Arbejdstid: 15 minutter. Kogetid: 5 minutter. Let at lave. Høj pris. 

 
# Ingredienser til Brøndkarsepuré:
ca. 300 g brøndkarse (3 bdt)
20 g smør
1 spsk citronsaft
salt og peber
3 spsk cremefraiche

 
* Sådan laves Brøndkarsepuré:
1. Nip brøndkarsebladene fra stilken. Skyl kun, hvis det er nødvendigt.

 
2. Kog 1 liter vand op i en stor gryde og kom brøndkarsen i ½ minut.
Hæld den over i en sigte og spul den med koldt vand.
Sådan bevarer den farven bedst.

 
3. Smelt smørret i en gryde og kom brøndkarsen i.
Rør, til brøndkarsen er faldet helt sammen.

 
4. Blend brøndkarsesmørret med citronsaft.

 
5. Bland den purerede brøndkarse med cremefraiche i en gryde.
Smag til med salt og peber.
Varm langsomt op, pureen må ikke koge, men skal være lige under kogepunktet.

 
Tips: Server brøndkarsepureen til grønsagssuppe eller som tilbehør til stegt oksekød og grønsager. Eller til frokost sammen med hårdkogte æg.

 
Se flere opskrifter med Brøndkarse 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.379 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her